Edukacija udomitelja Centra za socijalnu skrb Zlatar Bistrica održana je u utorak, 17. listopada 2017. godine, u Društvenom domu Općine Mihovljan

Edukacija udomitelja Centra za socijalnu skrb Zlatar Bistrica održana je u  organizaciji Centra za socijalnu skrb Zlatar Bistrica u Općini Mihovljan. U Centru ima 27 udomiteljskih obitelji, od čega 7 za djecu. Na području Općine Mihovljan ima 3 udomiteljskih obitelji. Edukacija je organizirana u svrhu promicanja udomiteljstva kao oblika skrbi izvan vlastite obitelji kojim se djetetu ili odrasloj osobi u obiteljskom okruženju pruža briga primjerena njenoj dobi i potrebama. Edukaciju su vršili mr. Domagoj Matošević, rektor svetišta Majke Božje Bistričke, župan i dekan te stručni radnici Tima za udomiteljstvo CZSS Zlatar Bistrica.

Prisutne je ispred Općine Mihovljan pozdravio zamjenik Općinskog načelnika Silvestar Vučković, dok se u ime centara za socijalnu skrb obratila ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zlatar Bistrica Marija Kurtanjek i ispred Tima za udomiteljstvo Verica Sugnetić. Osim udomitelja na edukaciji su bili prisutni predsjednik Općinskog vijeća Željko Čleković, DZ KZŽ, Ispostava Zlatar – patronažne sestre, Kućna pomoć Lucijana Hubak, učenici i voditelji OŠ „Ljudevit Gaj“ Mihovljan. Udomiteljima su uručene potvrde, a u prigodnom programu nastupili su učenici Osnovne škole Mihovljan.

 

 

 

 

 

   Općinsko vijeće
Jed. upr. odjel
Mjesni odbori
Izgradnja dječjeg vrtića

Podržavate li izgradnju dječjeg vrtića na području Općine Mihovljan? 

Da
Ne
Ne znam
Izdvojene stranice