Općina Mihovljan je i ove godine nastavila sa dodjelom učeničkih i studentskih pomoći – stipendija te je sukladno raspisanom natječaju i provedenom postupku dodijeljeno 4 pomoći učenicima srednjih škola, po 100,00 kuna mjesečno i 11 studentskih pomoći, po 400,00 kuna mjesečno.

Rok za podnošenje zahtjeva iznosio je 15 dana od dana objave Natječaja, nakon čega je Komisija za dodjelu pomoći razmotrila i ocijenila pristigle zahtjeve kojih je u otvorenom roku predano ukupno 15, od čega 4 zahtjeva za dodjelu učeničke pomoći, a 11 za dodjelu studentske pomoći.

Općina Mihovljan u 2016./2017. godini dodijelila je stipendije svim podnositeljima zahtjeva za dodjelom stipendije.

Ovim putem se obavještavaju svi učenici i studenti koji su ostvarili pravo na pomoć da će sa svojim roditeljima biti pozvani u Općinu Mihovljan radi potpisivanja ugovora o dodjeli pomoći, kojim će se definirati međusobna prava i obveze, kako bi se stekli uvjeti za isplatu pomoći.

Posebno napominjemo da sukladno računovodstveno-financijskim propisima pomoć-stipendiju Općina može isplatiti samo na žiro-račun korisnika, pa se pozivaju svi učenici i studenti koji istog nemaju da si u međuvremenu otvore žiro-račune u bankama.

 

 

Natječaj za stipendije
Izjava za natječaj
Zahtjev za stipendije
Rang lista-stipendije-2016.2017.
 Općinsko vijeće
Jed. upr. odjel
Mjesni odbori

Kada bi se u Hrvatskoj, kao u Njemačkoj, Crkva financirala iz dobrovoljnog poreza, vi biste odabrali svoj novac dati:

Katoličkoj Crkvi, naravno
Nekoj drugoj crkvi
Humanitarnim organizacijama
Izdvojene stranice