Zlatko Bartolić, općinski načelnik Općine Mihovljan, povodom početka nove školske godine uputio je pozdrave učenicama i učenicima, učiteljicama i učiteljima Osnovne škole „Ljudevit Gaj“ Mihovljan, te svim roditeljima sa područja Općine Mihovljan.

„Na početku smo još jedne školske godine, kad će naši najmlađi po prvi puta sjesti u školske klupe, dok će ostale učenice i učenici nakon ljetnih praznika krenuti u novu školsku godinu. Naše opredjeljenje je i dalje je stvaranje obrazovanih, uspješnih i zadovoljnih mladih ljudi, što je moguće jedino suradnjom svih karika koje sudjeluju u radu odgojno-obrazovnih institucija, od obitelji i učenika pa do  svih zaposlenika u školama i javno upravnim tijelima. 

Općina Mihovljan stoga se maksimalno trudi ulagati  u obrazovanje, svjesna činjenice da  vodeći brigu za djecu i mlade od najranije dobi, stvara uvjete za bolju i sretniju budućnost. U školskoj godini 2017./2018.  nastavljamo sa izdvajanjem financijskih sredstva kako bismo osigurali bolje, primjerenije i suvremenije uvjete za neometano i učinkovito izvođenje nastavnog procesa u školi te općenito podizanje kvalitete i dostupnosti obrazovanja, a uz što manje financijsko opterećenje roditelja.

Dragim nastavnicama i nastavnicima na početku nove godine želimo zahvaliti na dosadašnjem trudu, ustrajnosti i potpori, što školu čini mjesto u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima, ohrabrenima i sretnima. Vaša uloga od iznimnog je značaja, jer djeca i mladi od vas dobivaju potrebna znanja koja će im omogućiti da pridonesu razvoju i boljitku našeg društva. 

Vjerujemo da i naši prvašići s nestrpljenjem čekaju početak nastave kada će prvi puta sjesti u školske klupe. Obzirom na njihovu zaigranost, ovom prilikom upućujemo im zamolbu da  budu posebno oprezni sudionici u prometu!

Sa željom da ostvarimo sve naše planove, da se postignu što bolje ocjene i izuzetni rezultati u znanju,  želimo svima uspješan početak nove školske godine!“

 

Općinski načelnik

Zlatko Bartolić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Općinsko vijeće
Jed. upr. odjel
Mjesni odbori

Kada bi se u Hrvatskoj, kao u Njemačkoj, Crkva financirala iz dobrovoljnog poreza, vi biste odabrali svoj novac dati:

Katoličkoj Crkvi, naravno
Nekoj drugoj crkvi
Humanitarnim organizacijama
Izdvojene stranice