ODRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE MIHOVLJAN

 

Dana 9. lipnja 2017. godine s početkom u 19,00 sati održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Mihovljan.

U prvom krugu izbora s 577 glasova (72,13%) za općinskog načelnika ponovno je izabran Zlatko Bartolić i njegov dosadašnji zamjenik mr. Silvestar Vučković, dr.vet.med.

Na početku zasjedanja, izabrana je Mandatna komisija, kao jedno od stalnih radnih tijela Općinskog vijeća u koju su imenovani Gordana Novak za predsjednicu, Vladimir Risek i Ivan Pavleković za članove. Nakon podnesenog izvješća Mandatne komisije, verificirani su mandati i prisegu je položilo od ukupno 11 izabranih vijećnika 9 izabranih članova Općinskog vijeća Općine Mihovljan, dvojica izabranih članova bili su odsutni i prisegnuti će na sljedećoj sjednici.

Nakon polaganja prisege vijećnici su na prijedlog Odbora za izbor i imenovanje jednoglasno za predsjednika Općinskog vijeća Općine Mihovljan izabrali Željka Čleković i dva potpredsjednika Stjepana Svetec i Ivana Pavleković.

Novoizabrani predsjednik Općinskog vijeća Općine Mihovljan Željko Čleković preuzeo je predsjedanje sjednicom, zahvalivši se pritom na ukazanom povjerenju.

Općinsko vijeće Općine Mihovljan u novom sazivu konstituirano je u sljedećem sastavu:

HDZ - HSU (6 mjesta) :

1.Franjo Babić,

2. Željko Čleković,

3. Gordana Novak,

4. Stjepan Svetec,

5.Marija Bužić,

6. Vladimir Risek,

 

SDP-NS REFORMISTI - HSLS -HNS (3 mjesta):

1 Dražen Pavleković,

2. Slobodan Sajko,

3. Ivan Pavleković,

 

HSS (2 mjesta):

  • Davor Rafaj,
  • Darko Putar.

 

Na kraju načelnik Zlatko Bartolić pozdravio je sve nazočne i čestitao svim vijećnicima na izboru. Očekuje od svih konstruktivnu suradnju, da se aktivno uključe u raspravu i na donošenje odluka kako bi na kraju mandata bili svi zadovoljni te opravdali povjerenje građana i svi zajedno pridonijeli razvoju naše općine.

Svim izabranim vijećnicama i vijećnicima želimo puno uspjeha u obnašanju dužnosti.

 Općinsko vijeće
Jed. upr. odjel
Mjesni odbori

Kada bi se u Hrvatskoj, kao u Njemačkoj, Crkva financirala iz dobrovoljnog poreza, vi biste odabrali svoj novac dati:

Katoličkoj Crkvi, naravno
Nekoj drugoj crkvi
Humanitarnim organizacijama
Izdvojene stranice